טיפולי שיניים אסתטיים לגיל השלישי

עם השנים יש שחיקה טבעית במראה השיניים והחיוך. כדאי לדעת שכיום, עם טיפולים חדשים ומתקדמים, ניתן לשפר ולהצעיר את מראה השיניים והחיוך בקלות ובנוחות בכל גיל ובמיוחד בגיל השלישי.
במרפאת השיניים שלנו אנו מתמחים במתן פתרונות אסתטיים מתקדמים לבני ובנות הגיל השלישי, תוך התאמה אישית מלאה למצב הבריאותי, לצרכים התפקודיים ולמראה הטבעי של הפנים.
אנו מאמינים שטיפול אסתטי איכותי אינו עומד בפני עצמו – אלא משתלב בבריאות הפה הכללית, בתפקוד תקין ובתכנון מדויק של שיקום כולל.
בעיות אסתטיות נפוצות בגיל השלישי
עם השנים מתרחשים שינויים טבעיים במערכת השיניים והחניכיים:
- שחיקת שיניים – קיצור השיניים ופגיעה בפרופורציות הפנים.
- שינויי צבע והכתמות – הצהבה או כהות הנגרמות מגיל, תרופות והרגלים.
- נסיגת חניכיים – חשיפת שורשים ורגישות אסתטית ותפקודית.
- שיניים חסרות – פגיעה במראה הפנים, בדיבור וביכולת הלעיסה.
- סתימות וכתרים ישנים – חומרים כהים או שחזורים ישנים שפוגעים במראה האחיד של החיוך.
למה חשוב להשקיע באסתטיקה דנטלית בגיל השלישי?
✔️ שיפור הביטחון העצמי והדימוי האישי
✔️ שמירה על איכות חיים ותפקוד יומיומי תקין
✔️ תמיכה במבנה הפנים ומניעת "קריסה" של השפתיים והלחיים
✔️ שיפור בריאות הפה והפחתת דלקות ובעיות משניות
ידוע שחיוך לבן ויפה גורם לנו להיראות צעירים בכמה שנים טובות. ומי לא רוצה לחייך אל נכדיו בחיוך מלא, לבן וצעיר?
הפתרונות האסתטיים שאנו מציעים:
הלבנת שיניים מותאמת גיל
טיפולי הלבנה מבוקרים ובטוחים בהתאמה אישית למצב השיניים והחניכיים.
ציפויי חרסינה וחומרים מרוכבים
שיפור מהיר של צורה, צבע ואחידות השיניים לקבלת מראה צעיר וטבעי.
כתרים אסתטיים ללא מתכת
כתרי זירקוניה מתקדמים המשלבים חוזק גבוה עם מראה טבעי והרמוני.
שתלים דנטליים
השלמת שיניים חסרות באמצעות שתלים איכותיים המעניקים יציבות, נוחות ואסתטיקה לאורך שנים.
שיקום פה כולל
במקרים של שחיקה מתקדמת או אובדן שיניים מרובה – תכנון שיקום מקיף המשיב את גובה הסגר, הפרופורציות והחיוך הטבעי.
צוות רפואי מנוסה – פתרון שלם תחת קורת גג אחת
אחד היתרונות המשמעותיים של מרפאת השיניים הוא עבודת צוות רב-תחומית. בגיל השלישי, כאשר קיימים לעיתים מצבים רפואיים נלווים או טיפולים מורכבים, נדרש שילוב מקצועי מדויק בין תחומי התמחות שונים.
במרפאת ד"ר ספי פורת פועל צוות מנוסה המעניק מעטפת טיפולית מלאה – משלב האבחון ועד לשימור התוצאה לאורך שנים.
הרופאים שלנו

ד"ר ספי פורת – רופא שיניים ומנהל רפואי
בעל ניסיון רב בשיקום הפה ובטיפולים אסתטיים מתקדמים. מתמחה בתכנון חיוך כולל, שיקום על גבי שתלים, יישור שיניים שקוף והתאמת פתרונות אסתטיים לגיל השלישי תוך שמירה על מראה טבעי והרמוני לפנים.

ד"ר יאיר ישראל – רופא מומחה לכירורגיית פה ולסתות
אחראי על ביצוע השתלות שיניים, הרמות סינוס וטיפולים כירורגיים מורכבים, תוך הקפדה על בטיחות, דיוק ונוחות מרבית.

ד"ר דורון טאובין – רופא לשיקום ואסתטיקה דנטלית
מבצע שיקום עם כתרים אסתטיים, ציפויי חרסינה ושחזורים מתקדמים המעניקים תוצאה טבעית, מדויקת ועמידה לאורך זמן.
הצוות התומך
- שינניות מוסמכות לטיפולי תחזוקה ומניעה
- סייעות שיניים מקצועיות המלוות את המטופלים לאורך כל שלבי הטיפול
היתרון של צוות מנוסה בגיל השלישי
כאשר צוות מומחים עובד יחד, המטופל נהנה מ:
✔️ תכנית טיפול מקיפה ולא נקודתית
✔️ ראייה רחבה של בריאות הפה והתפקוד
✔️ התאמה למצבים רפואיים ולתרופות
✔️ תוצאות אסתטיות מדויקות הנשמרות לאורך זמן
✔️ ליווי אישי ותחושת ביטחון בכל שלב
אנחנו לא מטפלים רק בשן – אנחנו מתכננים חיוך שלם.
כי חיוך יפה הוא לא עניין של גיל
במרפאת השיניים של ד"ר ספי פורת אנו משלבים ניסיון, מקצועיות וטכנולוגיה מתקדמת כדי להעניק לבני ובנות הגיל השלישי פתרון שלם – אסתטי, תפקודי ובריאותי.
נשמח להזמין אתכם לפגישת ייעוץ אישית ולהתאים עבורכם תכנית טיפול מדויקת, בטוחה ומקצועית – שתאפשר לכם לחייך בביטחון, בכל גיל.








